Liesontie 338
16900 Lammi
041 462 4556

Slideshow (100%x100%)

Lammin Laatuvihannes Oy

Lammin Laatuvihannes Oy on toiminut Lammin Lieson kylän multavilla mailla vuodesta 2005. Pellot soveltuvat hyvin erikoisviljelyyn, ne ovat runsasmultaisia joten juureksista kasvaa suuria ja laadukkaita.

Viljelyn alettua tuotteita alettiin jatkojalostaa sekä kuluttajille, tukkureille että suurkeittiökäyttöön. Hankittiin kuorimakoneet, vakuumipakkauslinjastot sekä esikeittovälineet. Näin yritys pääsi aloittamaan valmiiden lähituotteiden toimituksen asiakkaille.

Tuotteidemme korkea laatu perustuu tuoreisiin ja laadukkaisiin juureksiin. Tekijöillämme on korkea ammattitaito ja motivaatio. Menetelmämme ovat tehokkaita ja kylmäketju on toimitus mukaan lukien asianmukaisesti hoidettu. Tuotteet ovat viljelytarkastettuja puhtaita kotimaisia elintarvikkeita joiden viljelyksessä ja jalostuksessa noudatamme elintarvikeviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Tilalla on ISO 9000 –standardin mukainen laatujärjestelmä.

Lammin Laatuvihannekselta toimitetaan tukkureille ja suurkeittiöille tuotteet, mutta myös kuluttaja-asiakkaat voivat asioida tilallamme. Joulun alla toimitamme myös lähialueen myymälöihin joulun laatikoiden raaka-aineita sekä uunivalmiita laatikoita. Vakuumipakatut tuotteet soveltuvat myös kuluttaja-asiakkaiden tarpeisiin, sillä ne säilyvät avaamattomana pitkään ja helpottavat asiakkaiden arkea.

Suurkeittiöille ja tukkureille tuotteidemme valtti on sen puhtaus ja paikallisuus. Sen lisäksi, että tuote on laadukas, on se ympäristölle ystävällinen, sillä tuotteiden toimitus ei tuota paljoa ympäristölle haittaa. Päätuotteitamme ovat porkkana ja peruna, mutta välitämme myös muitakin sopimusviljelijöittemme tuotteita.

Pyydä sähköinen tarjous, kysy lisää tai soita rohkeasti Lammin Laatuvihannekselle!

  • Tuotannossa noudattamme terveystarkastajien tarkkoja ohjeita niin tuotantotilojen, kuin  tuotteiden laadun suhteen.
  • Tilalla on tällä hetkellä ISO 9000 –standardin mukainen laatujärjestelmä.
  • Olemme aloittaneet ISO 22000 standardin laatimisen, joka tähtää tukkurien vaatimaan laadunvalvonnan takaamiseen.  

Lammin Laatuvihannes Oy
Liesontie 338, 16900 Lammi

www.laatuvihannes.fi
Y-tunnus 1953950-8